viernes, 13 de abril de 2012

Segona trobada del Vallés Oriental

UCIDCAT.INFO Montornes 13-04-2012
Divendres passat, dia 06 d'abril de 2012 va tenir lloc la sessió inaugural de la segona trobada islàmica del Vallés Oriental organitzada per la Comunitat Islàmica de Montornès, la Comunitat islàmica de Granollers i amb el suport de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT).
La jornada va tenir lloc a la seu de la comunitat Islàmiques de Montornès amb representants de les dues comunitats islàmiques organitzadores i el senyor Hassan El Ars en representació d’UCIDCAT.
La jornada es va iniciar amb la lectura de versicles del sagrat Alcorà, després es van intervenir:
El secretari de la comunitat islàmica de Montornès, el president de la comunitat islàmiques de Granollers i el tresorer d’UCIDCAT donant la benvinguda als ponents i agraint la participació dels membres de les dues comunitats, després es va detallar el programa de la trobada que es desenvoluparà durant els dos propers dies a les seus de les dues comunitats Islàmiques.

Després va tenir la paraula el senyor Abdelkarim Daoudia procedent de Bèlgica, que després d'agrair als organitzadors de convidar-li a participar a aquesta trobada, va parlar dels objectius i la necessitat de la purificació de l'ànima per als musulmans, insistint que sense aquesta purificació el musulmà no pot enfrontar-se a les dificultats de la vida i per tant no podrà dur a terme la seva tasca com a bon ciutadà en aquesta societat.
Abdessalam Saoud, de Barcelona, va subratllar que amb aquesta purificació, el musulmà tindrà la capacitat i la bona voluntat de participar i implicar-se en tots els aspectes de la vida, estarà preparat per col•laborar en tota tasca que té com a objectiu atreure el bé a la humanitat i expulsar el mal d'aqueta.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es