lunes, 16 de abril de 2012

Jornada formativa dirigida als professors d'àrab i educació islàmica del valls oriental

UCIDCAT.INFO 16-04-2012 Montornès
Dissabte passat dia 07 d'abril de 2012 i en el marc de la segona trobada islàmica organitzat per la Comunitat Islàmica de Montornès i la Comunitat Achoura de Granollers, i amb el suport de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), va tenir lloc una jornada formativa dirigida als professors d'àrab i educació islàmica del Vallés Oriental.
La jornada va tenir lloc a la seu de la Comunitat Islàmica de Montornès, impartida per la professora Fatima Zouhra procedent de Menorca.

La professora Fatima i després d'agrair als organitzadors de la trobada islàmica, va parlar de la importància de l'educació i l'ensenyament en la religió islàmica, subratllant el paper que tenen els professors d'àrab i educació islàmica per dur a terme el desenvolupament d'aquest procés educatiu que presenta dificultats en més d'un aspecte.
Fatima va insistir en que els professors han de conèixer l'idioma de l'alumne que tenen en la classe i afirma que és l'espanyol i no l'àrab. “si el professor desconeix l'idioma llavors tindrà dificultats de comunicació amb els alumnes a l'hora de desenvolupar les classes, i això suposa una fractura en el procés educatiu” va subratllar la professora.
També va analitzar la situació en què es desenvolupen aquestes classes d'àrab i educació islàmica, comentant que la majoria es donen en les Mesquites. “el lògic és desenvolupar aquestes classes en els col•legis per no trencar el panorama educatiu que té els nens prop del procés educatiu” va afegir.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es