sábado, 24 de diciembre de 2011

La obertura de la Comunitat Islàmica cap a la Societat Lleidatana

UCIDCAT.INFO Lleida 24-12-2011
El divendres passat dia 23 de desembre de 2011, la Comunitat Islàmica de Ponent i perineus va organitzar una conferencia sota el títol “La obertura de la comunitat islàmica cap a la societat lleidatana ”.
La jornada va tenir lloc en la sala d’actes del centre Cívic “Centre Històric de Lleida”, Plaça Ireta, des de les 16:00h fins les 18:00h.
El ponent, Prf. Abdelkader Chaet i després de agrair a la comunitat per convidar-li, va parlar dels motius de la immigració comentant qui son diferents, “alguns han immigrat per millorar la situació econòmica, altres per la curació d’alguna malaltia, altres escapant d’algunes dictadures per poder viure en llibertat i en democràcia” va subratllar Chaet.
El ponent va analitzar la situació de la comunitat musulmana Lleidatana fent referència a l’època del profeta Mahammad. Comenta Chaet que la implicació dels membres de la comunitat en el teixit social és molt important per garantir una integració positiva del col•lectiu musulmà Lleidatans.
hauríem de treballar activament per la societat i per el país, per el futur de la humanitat, per el futur dels nostres fils sin deixar de costat fer arribar aqueta religió perquè es una religió humanitària, sobre tot fer-la arribar en el seu garant estat de puresa que es el amor al ser humà ensenyar-li el camí i la salvació. Va comentar Chaet.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es