miércoles, 7 de diciembre de 2011

La Comunitat Islàmica de Balaguer Organitza una jornada de donació de Sang

UCIDCAT.INFO Balaguer 07-12-2011
El passat divendres dia 25 de novembre des de les 18:00h fins les 22:00h i dissabte dia 26 de novembre des de les 10:00h fins les 14:00h, la comunitat islàmica de Balaguer en col•laboració amb el banc de sang, van organitzar una jornada de donació de sang.
La participació de la comunitat ha sigut tot un èxit superant el 50% del total dels musulmans residents a Balaguer, la majoria dones i joves.
La comunitat Islàmica de Balaguer va realitzar un treball molt important entre els membres de la comunitat per que responguin a aquesta crida, que valora Ahmed Laarij, president de la comunitat, de molt important i subratlla que és una prova més que la comunitat musulmana se sent integrada , i per tant s'implica i es lliura per al bé de la ciutat i dels ciutadans. L'organització es va fer des de la seu de la comunitat mitjançant xerrades, anuncis i conscienciació de tota la comunitat.

La jornada de donació de sang va tenir lloc a l'ajuntament de Balaguer, on membres de la comunitat van preparar un banquet molt variat: sucs, te, pastes àrabs, fruits secs, etc. Que els donants podien provar una vegada realitzada la donació. Ha estat un ambient molt acollidor on els membres de la comunitat juntament amb els autòctons canviaven idees, i xerraven mentre disgustaven menjar preparat per als membres de la comunitat

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es