lunes, 20 de junio de 2011

Primer curs de formació dirigit als professors d’Àrab i educació islàmica a Catalunya

 UCIDCAT.INFO Terrassa 20-06-2011
Avui dilluns dia 20 de juny de 2010 la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) va iniciar un curs dirigit als professors d'àrab i educació Islàmica a Catalunya. La iniciativa és resultat d'un acord de cooperació signat per un part per la Unió de Comunitats Islàmiques d'Espanya (UCIDE) i per altre part per el ISESCO (Islamic Educational, Scientific and Cultural Organization) i Granada Editions.

El curs es desenvolupa al centre cívic Alcalde Morira ubicat a la plaça Can Palet número 1 de la ciutat de Terrassa els dies 20, 21, 22 i 23 de juny de 2011 des de les 09:00h fins les 14:00h.
Especialistes en l'àmbit de l'ensenyament i pedagogia han estat convidats per desenvolupar les diferents assignatures d'aquest curs. A la sessió inaugural han intervingut: Mohamed El Ghaidouni El Morabet; president d’ UCIDCAT, Andrés Montoya, responsable d'immigració, mediació i civisme de l'ajuntament de Terrassa, el Dr Youssef Abo DAKA; representant del ISESCO i especialista en la programació educativa, el Dr Tarak Makhlouf, director general de Granada Editions, el professor Kamel Laifi especialista en l'ensenyament de la llengua àrab i l'educació Islàmica a l'occident.
Durant aquest curs els professors proporcionaran experiències i coneixement avançat en àrea d'ensenyament d'àrab i educació islàmica, actualitzant i modernitzant els mètodes pedagògics d'ensenyament d'àrab i educació islàmica. També el curs te com a objectiu; Identificar i analitzar els obstacles que impedeixen un desenvolupament positiu i rendible en l'ensenyament d'àrab i educació islàmica, i promocionar tècniques de comunicació entre el professorat amb l'objectiu d'intercanviar experiències i superar obstacles.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es