viernes, 24 de junio de 2011

Finalitza el curs dirigit als professors d'àrab i educació islàmica a Catalunya.

UCIDCAT.INFO Terrassa 24-06-2011
Ahir dijous dia 23 de juny de 2011 va ser l'última sessió del curs de formació dirigit  als professors d'àrab i educació islàmica a Catalunya.
El curs ha estat resultat d'un acord de cooperació signat d'una banda per la Unió de Comunitats Islàmiques d'Espanya (UCIDE) i d'altra banda pel ISESCO i Granada Editions.
La sessió de cloenda ha estat dirigida pel professor Kamal Laifi director del centre de formació del professorat de París CIFOP que, en la seva intervenció, va valorar de molt positiu al curs agraint als organitzadors i als participants.
Després va passar la paraula al Dr Youssef Abo DAKA representant del ISESCO, que va agrair l'esforç i el treball realitzat per UCIDCAT per fer possible aquest curs, expressant la seva satisfacció dels resultats obtinguts, i de la participació activa dels que han assistit a la formació.
Mohamed El Ghaidouni, president d'UCIDCAT, en la seva intervenció i després d'agrair al ISESCO i a  UCIDE per haver signat aquest acord per desenvolupar aquest curs a Catalunya per primera vegada insistint que una formació d'aquestes característiques s'ha de repetir cada any per afavorir al professorat mètodes i tècniques que potencien la professionalitat i ajuden a desenvolupar un treball d'equip i integrador.
El professor Slimane Bouchouicha en la seva intervenció va agrair als organitzadors, als assistents per haver compartit quatre dies d'aquest curs interessant per a la millora professional dels professors d'àrab i educació islàmica a Catalunya.
El curs es va desenvolupar a la ciutat de Terrassa els dies 20, 21, 22 i 23 de juny de 2011 al centre cívic Alcalde Morira situat a la plaça de Can Palet número 1.
Al final es va lliurar diplomes d'assistència als participants i un exemplar de programa d'àrab i un altre d'educació islàmica per a cada comunitat representada en aquest curs i que han superat 29 entre comunitats i entitats.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es