lunes, 20 de junio de 2011

Trobada intercultural i gastronòmica per a joves i nens

 UCIDCAT.INFO Manresa 18-06-2011
Amb l´ocasió de la cloenda de les seves activitats i cursos de l´any acadèmic 2010/ 2011, la Comunitat Islàmica de Manresa “Mosaâb Ibn Omaïr” ha organitzat el dia 18 de juny, al Centre Cívic Joan Amades, una trobada intercultural i gastronòmica destinada als joves i nens de Manresa al qual han sigut convidats els companys i els familiars dels nois.
La trobada que s´ha prolongat de 16. 00 hores fins les 20. 00 h. ha tingut com protagonistes als joves i nois de la comunitat que s´han encarregat de preparar la festa, proposar les activitats i desenvolupar-les. En aquest sentit, els petits i joves han començat la festa amb cançons en català, castellà i en àrab. Després han presentat una petita obra de teatre que han preparat des de fa temps amb el suport dels seus professors i monitors en el marc de les activitats extraescolars i de temps lliure. A més a més, han hagut tallers de Henna i de cal•ligrafia àrab.

La oferta gastronòmica ha sigut molt present i molt diversa. Els familiars i els membres de la comunitat islàmica no han escatimat esforços en preparar uns plats típics i de diversa procedència, especialment de Catalunya, del Marroc, Senegal i d´altres països subsaharians. Tot ha estat acompanyat, com manda la tradició, d´unes tasses de te i pastissos, entre altres coses.
Abans de concloure la trobada, s´ha fet entrega d´alguns premis als nois i joves voluntaris i també entrega de diplomes als nois que han seguit amb regularitat les classes de llengua i cultura àrab. Com acte final els nois, per la seva part, han volgut obsequiar als seus professors, dinamitzadors i monitors amb uns certificats de reconeixement com una mostra d´agraïment per la labor que han desenvolupat durant tot l´any.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es