martes, 10 de junio de 2014

UCIDCAT es reuneix amb representants de les comunitats islàmiques de la província de Lleida

UCIDCAT.INFO Poble de Segur (LLeida) 10-06-2014 

Diumenge passat, dia 08 de juny de 2014, la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) va organitzar una reunió amb els representants de les comunitats islàmiques de la província de Lleida. UCIDCAT ha estat representada pel vicepresident i representant de la federació a la província de Lleida, el senyor Mohammed Kharbouch. La reunió va tenir lloc a la seu de l'Associació de la poble de segur (Lleida) des de les 18:00h fins a les 20:30h amb l'ordre del dia següent: 
Lectura d'alguns versicles del sagrat Alcorà. 
Benvinguda pel vicepresident d’UCIDCAT 
Aprovació de l'acta de l'última reunió que va tenir lloc a la seu de la comunitat islàmica de Tàrrega el passat dia 04 de maig de 2014. 
Temes interns de les comunitats com l'organització d'activitats conjuntes, intercanvi d’imames durant el mes de Ramadà, jornades esportives dirigides a joves, etc.

Els representants de les comunitats islàmiques de la província de Lleida reunit van acordar travar junts per superar les dificultats de gestió interna de les seves comunitats principalment causats per la crisi econòmica i la falta de mitjans per poder dur a terme activitats que ajuden a una bona integració dels membres de la comunitat i per tant la normalització de la pràctica religiosa musulmana en el teixit social i cultural català. La reunió va finalitzar amb la predicació tradicional en un ambient de germanor entre els representant de les diferents comunitats islàmiques presents en la reunió.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es