jueves, 6 de marzo de 2014

Jornada informativa sobre el Servei d'Informació i Atenció a la Dona de l'Ajuntament de Manresa

UCIDCAT.INFO Manresa 06-03-2014 

Més de 90 dones assisteixen a la xerrada informativa sobre el Servei d'Informació i Atenció a la Dona de l'Ajuntament de Manresa, organitzada per la Comunitat Islàmica de Manresa. 
 El dimecres, dia 05 de març de 2014, la Comunitat Islàmica de Manresa, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa i la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya, i amb el suport de la Fundació Pluralisme i Convivència, organitzo una xerrada informativa dirigida a les dones que ha tingut lloc en la Mesquita Mosaab Ibn Omair, seu de la comunitat. La xerrada va ser impartida per Carme Batista, tècnica en gestió del Servei d'informació i atenció a la Dona (SIAD), Montserrat Roig, en la qual parlo del servei que proporcionen des del SIAD i les actuacions que realitzen amb l'objectiu de respondre a les necessitats i problemàtiques que afecten a la dona manresana.
Carme Batista ha proporcionat informacions a les assistents sobre les diferents àrees del SIAD i les diferents funcions i accions que es realitzen en cadascuna (àrea d'assessorament i atenció, àrea d'informació i formació i l'àrea de promoció i sensibilització). La xerrada ha contat amb una bona assistència per part de les dones que va superar 90 dones, les quals la van escoltar amb un gran interès. Aquesta xerrada també ha contat amb l'assistència de dos agents dels Mossos d'Esquadra, la Unitat del Grup d'Atenció a la Víctima ABP Bages. Hi ha hagut una bona participació i interacció amb les dones de la comunitat que han anat exposant les seves opinions, dubtes i preguntes que han estat respostes per la tècnica en gestió del SIAD i en algunes ocasions per les Mosses d'Esquadra pel que fa temes que corresponen al seu àmbit de treball.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es