jueves, 6 de febrero de 2014

La Comunitat Islàmica AL-IJLAS de Terrassa organitza el seu 2º torneig de futbol sala

UCIDCAT.INFO Terrassa 06-02-2014 M. El-Ghaidouni 

El passat dissabte, dia 18 de gener de 2014, es va celebrar en el Centre Esportiu La Mar Bella (Barcelona) el 2º torneig de futbol sala, organitzat per la Comunitat Islàmica Al-Ijlas de Terrassa, amb el suport de la Fundació Pluralisme i Convivència i la col·laboració de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT).
Aquesta jornada forma part del programa esportiu 2013-2014 de la comunitat i té com objectius: la promoció de l’esport, la interrelació dels integrants de la comunitat musulmana, dinamitzar als joves, potenciar la pràctica esportiva i l’activitat física, assegurar-se per una comunitat musulmana equilibrada i integrada i l’aprofitament del temps lliure.
El coordinador de la jornada, Mohamed Bouazza, va comentar a UCIDCAT.INFO que l’esport es una eina mol important que porta a la integració dels joves al teixit social de la societat. El total de persones que van participar en aquest esdeveniment ha sigut 20 jugadors repartides en 4 equips i s’ha conclòs amb la entrega de trofeus i medalles.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es