sábado, 15 de junio de 2013

UCIDCAT participa a la 10ª Fira d'Entitats per la Igualtat

UCIDCAT.INFO Terrassa 15-06-2013 

Avui dissabte, dia 15 de juny de 2013, l'ajuntament de Terrassa va organitzar la 10ª fira d'entitats per la igualtat. Aquesta jornada es va celebrar al Raval de Montserrat sota el lema "Sumem dones, teixim ciutat". La Fira d'Entitats per a la Igualtat és un espai de trobada de les associacions i grups de dones de Terrassa amb la ciutadania per mostrar la tasca que es fa a favor de la igualtat entre dones i homes. 
La Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), com a federació ubicada a la ciutat de Terrassa va participar a la fira de forma activa, durant tot el dia ha rebut als ciutadans en el seu estand on el grup de dones d’UCIDCAT explicavan als visitants les activitats que desenvolupa UCIDCAT durant l'any, els objectius de la federació, els projectes dirigits a les dones, etc.
El coordinador d'UCIDCAT, Yassine Al Bakkali, ha comentat que ha estat tot un èxit, subratllant que el grup de dones d’UCIDCAT ha creat un espai acollidor, on han tingut l'oportunitat d'explicar a les dones de la ciutat diversos conceptes islàmics relacionats amb la jurisprudència islàmica. També va comentar Al Bakkali que el grup de dones d’UCIDCAT van rebre l'alcalde de Terrassa amb grand alegria, li van lliurar diversos llibres de textos islàmics en llengua castellana, també a tots els ciutadans que van visitar l'estand.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es