lunes, 20 de febrero de 2012

Comencen les obres de la mesquita de Torroella

18/02/2012 TORROELLA DE MONTGRÍ - JOAN PUNTÍ, elpuntavui.cat
La mesquita de Torroella de Montgrí ja està en marxa des d'aquesta setmana, quan l'empresa constructora ha marcat el terreny per iniciar els fonaments de la construcció. Ahir al matí, els tècnics de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí van passar per l'obra per executar l'acte de replanteig, que consisteix a comprovar que els nivells i les traces marcades siguin els que diu el projecte.
Aquest principi de setmana entraran les màquines per començar a treballar en els fonaments. El secretari de l'Associació Cultural de Musulmans i Amics de Torroella de Montgrí, Rafik Bendali, entitat promotora del projecte, va explicar que no tenen previst fins on podran arribar en les obres i, per tant, que aniran sobre la marxa: “Treballarem a poc a poc i ara no sabem fins on podrem construir. Ho decidirem sobre la marxa pels diners que tenim.”
El projecte del centre de culte islàmic va estar marcat per la polèmica quan, el mes d'agost passat, l'equip de govern actual va revocar el permís d'obres. Els promotors van eliminar diversos arcs de ferradura i elements daurats de les façanes i van rectificar el projecte quant a la gruixària dels forjats de formigó i van rebre el permís demanat.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es