jueves, 29 de diciembre de 2011

Jornada de Portes Obertes organitzada per la Comunitat Islàmica de Mollet del Vallés

UCIDCAT.INFO Mollet del Vallés 29-12-2011
El passat dissabte dia 26 de novembre de 2011, la Comunitat Islàmica de Mollet del Vallés va organitzar una jornada de portes obertes al la seu de la comunitat ubicat al carrer de la Diputació numero 36-38 de Mollet del Vallés.
A la jornada va assistir el senyor Taoufok Cheddadi en representació de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), qui va impartir una xarrada sobre el paper de la Mesquita a la vida del Musulmà i la importància que té la apertura dels musulmans cap a la societat d’acollida.
El president de la Comunitat en la seva intervenció va agrair al assistents i va explicar las activitats que va desenvolupar la comunitat durant tot l’any. Va parlar també del projecte que té la comunitat de canviar el lloc de culte per altre mes gran per poder acollir a tots els fidels y les activitats que vol desenvolupar la comunitat.
Després un grup de nens i nenes de la comunitat van realitzar actuacions teatrals i cançons àrab com a mostra del treball que està portant a terme la comunitat amb aquests nens durant tot l'any.
A aquesta jornada van assistir representant del ajuntament de Mollet del Vallés i alguns veïns.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es