martes, 15 de noviembre de 2011

Plantegen ubicar en una carpa la mesquita del polígon

S.E. | LLEIDA, segre.com
L'associació musulmana Aloumma presentarà aquest dimarts, l'últim dia del termini fixat, l'oferta al concurs per a la cessió del solar del polígon del Segre destinat a un centre de culte. Així ho va afirmar ahir a la tarda el representant de l'entitat, Mohammed Kharbouch, que va indicar que disposen de tota la documentació necessària. Aloumma va ser l'única licitant en el primer concurs, però la Paeria el va declarar desert al comprovar que, en aquell moment, no tenia tota la documentació en regla. Llavors, l'ajuntament ni tan sols a arribar a avaluar la seua oferta tècnica i econòmica.

Kharbouch va afirmar que el projecte que presentaran preveu una mesquita integrada i "en harmonia" amb l'entorn, encara que amb un minaret "simbòlic". "Una cosa senzilla", va afegir. No obstant, va precisar que encara no saben si construiran la mesquita directament o primer instal·laran "alguna carpa o estructura provisional", fins que puguin afrontar el cost de l'edificació. "Depèn dels diners", va remarcar. "És prematur parlar de com aconseguirem el finançament, primer necessitem el vistiplau del consistori", va assenyalar.

La Paeria va dir fa uns dies que hi havia més interessats en el solar del carrer Josep Baró i Travé, encara que tot apunta que finalment la d'Aloumma serà l'única oferta.

La cessió del terreny és per un termini de 25 anys i els adjudicataris del solar hauran de pagar un cànon anual de 7.956 euros. A més, els interessats en l'oferta han de presentar una garantia provisional de 2.652 euros i una de definitiva de 3.978.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es