miércoles, 17 de agosto de 2011

Possibles canvis del segle XXI i el seu impacte en la Unió Europea i el Magrib.

UCIDCAT.INFO Granollers 16-08-2011
Dins el marc de les jornades organitzades per la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), va tenir lloc el dimarts dia 16 d'agost de 2011 la conferència inaugural a la seu de la comunitat islàmica de Granollers entre les 18:00h i les 20:00h.
El ponent, el professor M'Mhammed Talabi procedent del Marroc, en la seva intervenció titulada "Possibles canvis del segle XXI i el seu impacte en la Unió Europea i el Magrib" va parlar de la situació en què es troba la Unió Europea, la crisi econòmica, la manca d'un model capaç de superar les diferents dificultats, tot això deixa pensar en el futur amb precaució. També va parlar de la relació històrica que hi ha entre Europa i el Magrib, una relació que integra el històric amb el cultural i l'econòmic, i això, subratlla el ponent, té un paper determinant a l'hora de predir el futur. Els països del Magrib en tota planificació han de tenir en consideració aquesta realitat i aquestes relacions existents entre Europa i el sud del mediterrània.
Després de la conferència, Talabi ha estat xerrant amb un grup de joves que han mostrat el seu interès pel tema fins l'hora de Iftar.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es