lunes, 11 de julio de 2011

Visita del president d’UCIDCAT a la nova seu de la Comunitat Musulmana de Ripollet

UCIDCAT.INFO Ripollet 11-07-2011
Divendres passat dia 08 de juliol de 2011, la junta de la Comunitat Musulmana de Ropollet, Mesquita Assalam va rebre a la nova seu de la comunitat el senyor Mohamed El Ghaidouni El Morabet; president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT).

 La nova seu de la comunitat és un edifici de dues plantes amb 325 metres quadrats en cadascuna. A la planta baixa trobem lavabos, un espai reservat per a les dones, tres aules per desenvolupar classes d'alfabetització, àrab i educació islàmica, una sala d'acollida de nens, una sala de reunions i un despatx per a la direcció de la comunitat. La planta alt es va reservar per a la celebració de les activitats com la pregària i conferències. 

Després de visitar les diferents instal·lacions de la nova seu de la comunitat ubicada al carrer Bilbao número 15 de Ripollet, el president va mantenir una reunió amb els membres de la junta que van explicar l'estat del projecte les necessitats de la comunitat i futures col·laboracions entre la comunitat i UCIDCAT .
El president d’UCIDCAT en la seva intervenció va felicitar als membres de la junta i a la comunitat musulmana de Ripollet pel gran esforç invertit per aconseguir dur a terme aquest projecte costós tenint en conte la situació de crisi econòmica que viu la societat espanyola en general i els immigrants en particular . El president d’UCIDCAT finalitzar la seva intervenció posant a disposició de la junta de la comunitat musulmana de Ripollet tots els mitjans que disposa la federació per mantenir el bon funcionament i la continuïtat d'aquest projecte.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es