sábado, 9 de julio de 2011

La Comunitat Islàmica de Montmeló participa en la festa major de la ciutat.

UCIDCAT.INFO Montmeló 09-07-2011
El passat diumenge dia 03 de juliol de 2011, la Comunitat Islàmica de Montmeló va participar en la mostra d'entitats celebrada a la ciutat de Montmeló dins de les jornades de la festa major que organitza l'ajuntament de la ciutat cada any.
La Festa Major és la festa més popular de Montmeló i transforma el poble omplint-lo d’activitats, de música, de fantasia i d’imaginació. La participació activa de les entitats és el motor de la festa: les tradicions, una marca singular i les activitats musicals una forma de gaudir col·lectivament.

La implicació de les entitats i dels grups de melons i creuats és la fórmula més encertada per fer de la festa un gran escenari de participació i gaudi col•lectiu.

“La Festa la fem les ciutadanes i els ciutadans. Som nosaltres qui, amb un clar sentit de pertinença a la col•lectivitat, farem que aquesta edició de la Festa Major sigui, com ho ha estat en darreres edicions, un èxit de la ciutadania de Montmeló. Gaudim tots de la Festa Major: deixem de banda els problemes i les dèries quotidianes” va dir l’alcalde en un discurs dirigit als ciutadans.
La Comunitat Islàmica de Montmeló com una entitat activa de la ciutat ha participat en la mostra amb l'objectiu de donar a conèixer la cultura i els costums de la comunitat musulmana, sobretot la gastronomia àrab-musulmana. Durant aquesta jornada els ciutadans han pogut gaudir provant una varietat de dolços, te, i pinxos a la marroquina.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es