lunes, 27 de junio de 2011

La Comunitat Islàmica de Roquetes (Tarragona) i Mossos d’Esquadra organitzin una sessió informativa sobre la operació “Pas de l’estret”

 UCIDCAT.INFO Roquetes 27-06-2011
Ahir diumenge dia 26 de juny de 2011, la Comunitat Islàmica de Roquetes (Tarragona) i amb la col·laboració de la policia nacional de Catalunya (Mossos d'Esquadra) va organitzar una sessió informativa dirigida als membres de la comunitat sobre el dispositiu especial de trànsit anomenat "Pas de l'estret" que es durà a terme el cos de policia durant els mesos d'estiu a les carreteres catalanes, amb el propòsit de garantir la seguretat dels milers de conductors que circularan per la Mediterrània amb destinació al nord d'Àfrica per passar les vacances.

Un agent de policia Catalana i en la presència dels membres de la comunitat va explicar mitjançant diapositives l'operació denominada "Pas de l'estret", els preparatius, i tots aquells paràmetres que cada any causen problemes de circulació, detencions i accidents.
L'agent va explicar que aquest dispositiu de trànsit s'ha de fer en tot el territori de Catalunya per part de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra - i el servei Català del Trànsit, amb la col·laboració de l'empresa ABERTIS (empresa concessionària de l'autopista AP-7) i de les societats Creu Roja i Mitja Lluna Roja de Catalunya.

L'objectiu d'aquesta campanya, subratlla l'agent, és reduir de forma efectiva el risc i el nombre d'accidents de trànsit. Aquest risc, ha afegit, augmenta durant aquest període de l'any a causa del augment de la mobilitat (major quantitat de vehicles i de desplaçaments) i de la durada del viatge. Finalitzant la seva intervenció demanant als assistents la col·laboració per evitar l'augment del nombre d'accidents i aconseguir una circulació de vehicles més segura.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es