lunes, 27 de junio de 2011

La Comunitat Islámica de Martorell, Mezquita ELHIDAYA, organitza una festa de fi de curs 2010-2011

 UCIDCAT.INFO Martorell 27-06-2011
Ahir diumenge dia 26 de juny de 2011, la Comunitat Islàmica de Martorell, Mezquita ElHidaya, va organitzar una festa de fi de curs 2010-2011.
La festa va tenir lloc a la seu de la comunitat ubicada al carrer Mur nº. 136, des de les 18:30h fins les 20:30h.
A la festa han assistit alumnes que van assistir a les classes d'àrab i educació islàmica que desenvolupa la comunitat durant tot l'any a la seva seu. També han assistit els pares i les mares per conèixer de prop el contingut del programa que desenvolupa la comunitat i les diferents sessions de la festa.

El president de la comunitat Abdelaziz Idrissi en la seva intervenció inaugural de la festa, va agrair als pares i mares dels alumnes que assisteixen a les classes, l'equip educatiu que desenvolupa el programa d'ensenyament d'àrab i educació islàmica, i al president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) que va assistir a la festa. Idrissi va explicar el contingut del programa que desenvolupa la comunitat tant d'àrab com d'educació islàmica, va subratllar els objectius de la comunitat, i la pedagogia adoptada per l'equip educatiu de la comunitat.
Mohamed El Ghaidouni El Morabet, president d’UCIDCAT en la seva intervenció va agrair a la comunitat per l'esforç que està realitzant per dur a terme una tasca com l'educació dels nens. Subratllant la importància de l'ensenyament d'àrab i de l'educació islàmica a l'hora de fomentar una identitat sòlida i equilibrada, i treballar per una joventut oberta, moderna, integrada i participativa en la societat d'acollida.
La festa es va desenvolupar en un ambient alegre on els nens van demostrar el nivell i el coneixement que tenen tant en la recitació i la memorització del sagrat Alcorà, com en el dictat o altres coneixements relacionats amb l'educació islàmica.
Al final de la festa es va repartir regals a tots els alumnes gaudint d'una varietat de pastes àrabs, te i begudes.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es