martes, 14 de junio de 2011

Festa final del curs de castellà i català per a dones

UCIDCAT.INFO Manresa 14-06-2011
“Con mis maestros he aprendido mucho; con mis colegas, más; con mis alumnos todavía más”.
La comunitat islàmica de Manresa “Mosaâb Ibn Omaïr ” ha celebrat aquest dilluns 13 de juny 2011 una festa de final de curs de castellà per a dones immigrants. L´activitat ha comptat amb l’assistència i la participació activa de totes les dones que han seguit el curs durant els últims tres mesos (abril, maig i juny) i d´altres dones de la societat civil manresana convidades a aquest esdeveniment.
La celebració s´ha iniciat amb unes paraules de presentació de la professora Karima Douidar, filòloga hispànica i traductora jurada que ha felicitat a totes les dones per garantir l’èxit d´aquesta iniciativa d´aprendre la llengua espanyola com un element eficaç de comunicació i interacció amb la nova societat i com una eina d´apoderament i d´integració de la dona dins de la societat. També ha agraït a la comunitat islàmica de Manresa per l´organització i el finançament d´aquest curs que ha sigut, des de fa temps, una reclamació constant de moltes persones nouvingudes.

Les dones (alumnes) per la seva parts han organitzat una mostra culinària molt diversa i multicultural que ha consistit en la degustació d´una varietat de menjars típics, de pastissos, de te i d´altres refrescos.
La festa ha conclòs amb l´entrega dels certificats d’assistència de les mes de 20 dones que han seguit de forma ordinària el curs que ha estat repartit en dos nivells (Inicial i bàsic) i finalment amb el compromís de la comunitat de seguir amb aquesta iniciativa de consolidar l´aprenentatge de les llengües vehiculars de la societat tan el castellà com el català.
La comunitat tornarà a organitzar les classes de català i castellà a partir de principis d´octubre 2011.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es