domingo, 5 de junio de 2011

Dues mil persones boten contra Plataforma per Catalunya a Vic

ACN Vic, ara.cat
La protesta ha estat convocada a través de les xarxes socials a la plaça Major. L'objectiu era expressar el rebuig al discurs "populista" i "feixista" del partit de Josep Anglada.
Unes 2.000 persones s'han concentrat aquest divendres al vespre a la plaça Major de Vic per protestar contra el discurs xenòfob de Plataforma per Catalunya (PxC), el partit de Josep Anglada.
L'acció ha estat convocada per un grup de ciutadans a través de les xarxes socials per manifestar el "rebuig" dels vigatans al discurs "populista" de Plataforma per Catalunya. A la concentració s'hi han pogut veure vigatans de tot tipus.

Els manifestants han cridat consignes com "Fora el feixista de la ciutat", en referència al líder de PxC, Josep Anglada. A més, en diverses ocasions s'ha pogut sentir: "Boti, boti, boti, racista qui no boti". Després de gairebé una hora de concentració, els manifestants han anat a casa de Josep Anglada per deixar-li a la porta les pancartes.

PxC va obtenir cinc regidors a l'Ajuntament de Vic en les eleccions del 22-M, només tres regidors menys que CiU, guanyadora de les eleccions. L'alcalde, tot i guanyar els comicis, ha estat a punt de plegar després d'aquest resultat, que ha estat viscut per Josep Maria Vila d'Abadal com un daltabaix.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es