domingo, 29 de mayo de 2011

El paper de la mesquita en la vida del musulmà


UCIDCAT.INFO Mollet del Vallès 29-05-2011
Ahir dissabte dia 28 de maig de 2011, la Comunitat Islàmica de Mollet del Vallès (Barcelona) va rebre el professor i Imam Abdelilah Lemkhanat a la seva seu ubicada al carrer
El professor Lemkhanat va impartir una conferència sota el títol "el paper de la mesquita en la vida del musulmà", en aquesta conferència, Lemkhanat ha explicat als assistents el paper que ha jugat la Mequita històricament en la sensibilització dels musulmans, el seu paper en l'àmbit cultural, científic, polític i social. La mesquita no és un objectiu, sinó un mitjà per aconseguir molts objectius, va subratllar Lemkhanet.

El ponent i mitjançant exemples ha demostrat que avui dia les mesquites no estan jugant el paper que han de jugar en la societat.
El ponent ha conclòs la seva intervenció insistint als membres de la comunitat de treballar units per donar vida a la mesquita, un espai on els fidels puguin aprendre un islam modern i moderat, un espai que ha d'estar obert a la societat, un espai de pau , convivència i pietat.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es