miércoles, 24 de febrero de 2016

Meritxell Borràs visita la mesquita de Tariq Ibn Ziad i es reuneix amb els representants de les comunitats islàmiques de Catalunya

UCIDCAT.INFO Barcelona 23-02-2016 
 La consellera ha iniciat un seguit de trobades amb els responsables de les principals confessions religioses presents al nostre país. La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, ha visitat la mesquita de Tariq Ibn Ziad, al barri del Raval, a Barcelona. Tot seguit, Borràs, titular del departament competent en matèria d’afers religiosos, s’ha traslladat a la seu de la Federació del Consell Islàmic de Catalunya, on s’ha reunit amb el president del Consell Islàmic Cultural de Catalunya (CICC), Lahcen Saaou Haysoun; el president de la Federació del Consell Islàmic de Catalunya (FCIC), Larbi Benzair Cherki; el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), Mohamed El Ghaidouni; i el president de la Federació Islàmica Catalana (FIC), Fouad Borni, entre d'altres representants de les federacions islàmiques de Catalunya.
La consellera ha estat acompanyada pel director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell. Durant la trobada, s’ha tractat sobre la situació de la comunitat islàmica i del treball que s’està fent per avançar en la normalització de la seva pràctica religiosa a Catalunya. En aquest sentit, la titular de Governació ha exposat als representants de les comunitats islàmiques els projectes del Departament per donar a conèixer la pluralitat religiosa a Catalunya, així com per fomentar el diàleg interreligiós. També s'ha parlat d'altres assumptes relacionats amb el Govern, com ara la llei de centres de culte. Aquesta visita s’emmarca en les trobades que la consellera Meritxell Borràs està mantenint amb els responsables de les principals confessions religioses presents a Catalunya.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es