sábado, 21 de noviembre de 2015

La Comunitat Musulmana de Terrassa condemna els atemptats de París

UCIDCAT.INFO Terrassa 21-11-2015
Comunicat: Comunitat Musulmana de Terrassa
En relació amb el terrible atemptat terrorista ocorregut el passat divendres, dia 13 de novembre de 2015 a la ciutat de Paris, la Comunitat musulmana de Terrassa, en nom de tots els seus membres volem: 
- Expressar la nostre total condemna, tristesa més profunda, indignació i rebuig cap a la barbàrie crim injustificat per cap concepte.
- Manifestar el nostre enèrgic rebutj absolut als atacs terroristes contra ciutadans innocents, que classifiquem com atacs criminals contra tota la societat europea i contra la humanitat.
- Declarar el nostre dol més profund envers els morts així com expressar la nostra solidaritat  amb les famílies de les víctimes i tot el poble francès.
- Rebutgem absolutament qualsevol acte de violència, odi i de terrorisme sota qualsevol signe religiós, identitari o ideològic.
- Considerem que totes les víctimes dels atemptats terroristes són víctimes de tota la societat civil i humana, que professin la religió que sigui, són innocents i estimades.
 Mitjançant aquesta concentració i essent una entitat religiosa volem també:
- Reafirmar, des de les nostres conviccions religioses i cíviques, el nostre desig de seguir fomentant un espai comú d'integració, de comunicació i de diàleg per a una societat justa, tolerant, acollidora i ben cohesionada.
- Declarar i reafirmar el nostre compromís amb la societat i amb el objectiu de treballar per la Pau, la convivència, la llibertat i la democràcia.
- No a la violència, i No al Terrorisme. NO en el meu nom.
- Si al diàleg al respecte, i a la convivència.
 Al final demanem tots els ciutadans presents un minut de silenci en memòria de les víctimes.


Mustapha Ben el Fassi Mezouar
President de la Comunitat Musulmana de Terrassa
Vice-president d'Ucidcat en Barcelona


En Terrassa, 20 de novembre de 2015

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es