martes, 9 de junio de 2015

El consell consultiu d’UCIDCAT es reuneix a la ciutat de Montmeló.

UCIDCAT.INFO Montmeló 09-06-2015 
Diumenge passat. Dia 31 de maig de 2015, va tenir lloc una reunió del consell consultiu de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT). La reunió va tenir lloc a la sala d'actes del centre cívic la Torreta de la ciutat de Montmeló des de les 15:00h fins a les 18:00h amb l'ordre del dia: Lectura d'alguns versicles del sagrat Alcorà 
Paraula de benvinguda del president del consell consultiu d’UCIDCAT 
Paraula dels vicepresidents i representants d’UCIDCAT a les quatre províncies catalanes. 
Paraula del president d’UCIDCAT 
Conclusions 
En la seva paraula de benvinguda el president del consell consultiu, el senyor Khalid Amar Touhami, va agrair als membres del consell per haver respost a la seva petició d'assistir a aquesta reunió subratllant que tots els membres del consell han d'assumir la responsabilitat perquè la federació tingui capacitat de dur a terme els seus projectes i estar a l'altura de representativitat de les comunitats. Els representants de l’UCIDCAT a les quatre províncies van presentar un informe de les activitats que han desenvolupat cadascun a la seva zona, les dificultats i el projecte d'activitats pendent a desenvolupar per a la resta de l'any.
El president d’UCIDCAT, el senyor Mohamed El Ghaidouni, en la seva intervenció va presentar un informe general de les activitats dutes a terme per UCIDCAT, les reunions amb l'administració i amb les altres confessions religioses amb presència notable a Catalunya. El Ghaidouni va comentar en la seva intervenció que les entitats vinculades a la federació han d'assumir la seva responsabilitat i deures per ajudar a la federació a l'hora de projectar els seus projectes, subratllant les dificultats sobretot econòmiques que té la federació i que dificulten de forma notable un desenvolupament normal dels projectes de la federació. Al final el consell consultiu va aprovar amb unanimitat diverses mesures i acords per reforçar a la federació sobretot econòmicament.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es