martes, 28 de abril de 2015

UCIDCAT i FCIC donen el seu condol als familiars de les víctimes de l'accident de Germanwings

UCIDCAT.INFO Barcelona 28-04-2015 
Ahir dilluns, dia 27 d'abril de 2015, La Sagrada Família va acollir al funeral d'Estat per les 150 víctimes de l'avió de Germanwings, La cerimònia consistia en una eucaristia oficiada pel cardenal-arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, i va comptar després amb la participació de representants de les comunitats protestant, jueva i musulmana. 
Al final de l'acte, Sistach i representants de les comunitats religioses participants van donar el seu condol als familiars de les víctimes. 
En aquesta cerimònia la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) i la Federació del Consell Islàmic de Catalunya (FCIC) han estat representades pel senyor Mohamed Halhoul, secretari de la FCIC, que juntament amb els representants de les comunitats protestant i jueva van donar el seu condol als familiars de les víctimes. 
En la cerimònia les paraules del senyor Mohamed Halhoul han sigut:
“Majestats, Reis d’Espanya, Senyor President del Govern d’Espanya, Reverendíssim I excel·lentíssim Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Autoritats i personalitats presents, Familiars dels difunts, Senyores i senyors, Assalmo 3alaykum que la Pau sigui amb tots vostès En nom d’Allah el compassiu i omnipresent, i que la Pau sigui amb el seu profeta Mohammad i amb tots els profetes i missatgers de Allah. En nom de la Federació Consell Islàmic de Catalunya, i de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya, i de tota la comunitat musulmana de Catalunya i de l’Estat Espanyol, en aquesta Cerimònia Solemne, expressem el nostre més profund dolor, consternació i condol pel tràgic accident aeri esdevingut el mes passat, als Alps francesos quan l’avió caigut, cobria la ruta entre Barcelona i Düsseldorf. També volem expressar la nostra solidaritat, acompanyament i proximitat per cada una de les famílies i amics de les víctimes que esteu avui presents, així com les que no han pogut assistir. Les Nostres comunitats (indiferentment de la religió que professin) s'uneixen al dolor de tota Catalunya, d’Espanya i dels altres països afectats per aquesta tragèdia inesperada. Queremos aprovechar este acto para destacar y agradecer el trabajo de las autoridades y de los voluntarios que actuaron desde el primer momento hasta hoy en día para asistir y acompañar a las familias. Para cada uno de ellos, nuestras más queridas gracias, muestra de humanidad y esperanza. Así, permítanme leerles un versiculo coránico de esperanza donde Allah enaltecido dice en surat 2 de Albaquara alaya 155 y 156 “Pero anuncia buenas nuevas a los que tienen paciencia. (155) que, cuando les acaece una desgracia, dicen: «Somos de Alá y a Él volvemos»!. En este sentido el Profeta Mohammad (BP) solía consolar a los familiares de un difunto diciendo "Todo lo que nos ha dado Allah es de El y todo lo que nos quita es de El” este mensaje nos aporta, como bien decía:“entereza y sosiego” a nuestras almas Como creientes Rogamos Allah El Misericordióso que todos los muertos tengan paz y que sus famílias tengan paciència y fortaleza para superar esta desgracia. Que Allah Dios y Señor ilumine nuestro pensamiento y nos guíe por el sendero recto con la luz de la sabiduria y de la fe. Paz y esperanza siempre. Amin.”

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es