lunes, 5 de mayo de 2014

La Comunitat Islàmica de Balaguer participa a la Marató de Donació de Sang.

UCIDCAT.INFO M. El-Ghaidouni Balaguer 05-05-2014 
El passat dia 26 d’abril de 2014 l’associació de Donants de Sang i teixits de la Noguera va organitzar un marató de donació de sang a l’ajuntament de la ciutat de Balaguer. La jornada va tenir lloc des de les 10:00h fins les 22:00h, els voluntaris donaven sang a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament de
Balaguer. La Marató persegueix com a objectiu principal sensibilitzar sobre la necessitat de prendre costum de donar sang i captar nous i noves donants. La comissió organitzadora va treballar per compaginar la donació de sang amb una jornada festiva, seguint així experiències anteriors que han resultat molt positives, s’han mantingut contactes amb entitats, institucions, empreses i particulars per demanar el seu suport i col·laboració en la difusió i en la possibilitat de realitzar un seguit d’activitats lúdiques mentre duri l’esdeveniment.
La comunitat Islàmica de Balaguer va participar activament en aquesta jornada organitzant varies activitats paral·lelament durant tot el dia. El president de l’associació de Donants de Sang i Teixits de la Noguera en Jordi Pedrós en una entrevista a televisió de Balaguer val comentar que la comunitat Islàmica de Balaguer va sorprendre la organització de l’acta amb una participació molt elevada.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es