miércoles, 23 de octubre de 2013

La Junta de la C.I. de Sant Joan Despí es reuneix amb l'associació de veïns

UCIDCAT.INFO   Sant Joan Despí 23-10-2013
Divendres passat, dia 18 d'octubre de 2013, membres de la junta de la Comunitat Islàmica de Sant Joan Despí van tenir una reunió amb l'associació de veïns del barri de les planes.
La reunió va tenir lloc a la seu de l'Associació de veïns situada al carrer Extremadura. Van assistir a la reunió membres de la junta de l'associació de veïns presidida pel seu president el senyor Antonio Gomez.
La Comunitat Islàmica de Sant Joan Despí ha estat representada per: el president de la comunitat, el senyor Mohammed Akortal, el secretari, el senyor Lahcen Ben Yeder, i el tresorer, el senyor Mohamed el Miloudy. 

En la reunió es van analitzar diverses qüestions d'interès per als ciutadans com:
Els problemes que sofreix el Barri.
La crisi econòmica que sofreixen els veïns del barri i sobretot els immigrants.
La situació de la comunitat amb els veïns i les autoritats.
Les accions que emprendrà l'associació de veïns més endavant a causa de les retallades per part del govern i la Generalitat.

El president de l'associació de veïns va fer una crida als membres de la comunitat d'implicar-se més en el desenvolupament de les activitats que organitza l'associació, mantenint una comunicació més fluïda amb l'associació de veïns per poder col·laborar de forma contínua i estar al dia del que passa a la ciutat.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es