miércoles, 23 de octubre de 2013

La C.I de Sant Joan Despí participa a la XI Diada d’entitats

UCIDCAT.INFO  Sant Joan Despí 23-10-2013
La Comunitat Islàmica de Sant Joan Despí va participar en la XI Diada d'Entitats, que va tenir lloc els dies 5 i 6 d'octubre en la rambla de Josep Maria Pujol,  va oferir més de 40 activitats esportives, culturals, socials, solidàries... per donar a conèixer a la ciutadania el treball que desenvolupen durant l'any les associacions.
Durant aquestes dues jornades, 63 entitats  van exposar en els stands situats al llarg de la rambla de Josep Maria Pujol els seus projectes, i paral·lelament es van organitzar 40 activitats durant les dues jornades. La rambla ha estat l'eix vertebrador de sis espais diferenciats en funció de les activitats programades: la mostra d'entitats, l'espai de tallers, el d'actuacions, el d'exposicions, l'esportiu i el solidari.
La Comunitat Islàmica de Sant Joan Despí ha participat en la Diada com una de les entitats més actives de la ciutat, el stand de la comunitat ha rebut centenars de visitants al llarg dels dos dies de la Diada, on els veïns van conèixer de prop la cultura àrab, la religió musulmana, provant una varietat de pastes i dolços àrabs i te. 

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es