miércoles, 17 de julio de 2013

El President d’UCIDCAT és reuneix amb responsables de l’Ajuntament de Mollet del Vallés i representant de la Comunitat Islàmica Al Huda de Mollet del Vallés.

UCIDCAT.INFO Mollet del Vallés 17-07-2013 

Dilluns passat, dia 15 de juliol de 2013, el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), Mohamed El Ghaidouni El Morabet, es va desplaçar a la ciutat de Mollet del Vallés per assistir a un reunió a l'Ajuntament de la ciutat amb l'objectiu de resoldre el conflicte que té l'Ajuntament amb la Comunitat Islàmica Al Huda de Mollet del Vallés. A aquesta reunió van assistir representants de l'ajuntament, de la policia local, de Mossos d’Esquadra i de la Comunitat.
La Comunitat Al Huda i després del tancament de la seva nou seu, va traslladar l'oració a la Plaça Major per protestar contra una mesura presa per l'Ajuntament de forma precipitada segons declaració dels responsables de la Comunitat. Segons l'Ajuntament el local comprat per la comunitat solament pot ser destinat a activitat comercial. Davant aquesta situació, els membres de la comunitat van decidir reunir-se a la plaça Major, davant de l'Ajuntament, cinc vegades al dia per dur a terme les oracions fins i tot l'oració del Ramadà. Durant la reunió es va analitzar la situació actual de la comunitat i les possibles solucions al problema del tancament del nou local de la comunitat. En un comunicat, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, va comentar que, segons la normativa urbanística, el nou local solament pot ser dedicat a usos comercials i que, a més els membres de la comunitat han realitzat obres sense permís. El president de la comunitat, Ahmed Balghouch, va negar haver realitzat obres sense permís de l'Ajuntament i comenta que la comunitat porta molts anys buscant un local sense tenir cap tipus de suport per part de l'Ajuntament, “l'única solució que ens va oferir l'Ajuntament és traslladar-nos al polígon Can Prat, a més de dos quilòmetres de la ciutat”, lamenta Ahmed.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es