lunes, 6 de mayo de 2013

UCIDCAT organitza un curs d’informàtica a la ciutat de Terrassa.

UCIDCAT.INFO Terrassa 06-05-2013 
La Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) ha iniciat un curs d’informàtica al centre Cívic municipal Montserrat Roig, ubicat a l’avinguda Barcelona numero 180 de la ciutat de Terrassa. El curs va ser organitzat per suport de l’ajuntament de Terrassa. El coordinador del curs, el senyor Yassine Al Bakali, va explicar que tenint en compte la situació de crisis i la dificultat de buscar treball, la necessitat a l’ús d’informàtica es molt millor. per això, recalca Yassine que els objectius del curs son: 

Millorar la capacitat individual d’integració a traves del coneixement de tècniques de comunicació i de tractament administratiu.
Aconseguir una certa autonomia en quan a la redacció, especialment els documents personals i el currículum laboral. 
Un dels dos professors del curs, Mohamed Settati, va comentar a UCIDCAT.INFO que: Es tracte d’un curs bàsic d’informàtica de durada de tres mesos, quatre hores per setmana, adreçat a les persones que no coneixen el funcionament, l’ús i les potencialitats d’informàtica o que en tenen unes nocions molt elementals. Aquest curs serà precisament a favor del col·lectiu immigrant par tal d’ajudar-los a utilitzar l’ordinador i l‘Internet com a eines de coneixement i de comunicació amb l’entorn públic que els envolta. 
Respecte al contingut del curs, el senyor Settati va dir que el programa inclou: el sistema operatiu, Word, Excel, navegació en Internet, correu electrònic, tràmits administratiu, tractament de documents i tractament d’informacions i de fotos, xarxes socials, pàgines webs, buscar informació per Internet i fer compres.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es