lunes, 14 de enero de 2013

La Comunitat Islàmica del Bages organitza una Jornada de portes obertes

UCIDCAT.INFO Manresa 14-01-2013 

Un any més, la Comunitat islàmica del Bages Mesquita Al Fath , porta  a terme  la seva Jornada de portes obertes amb la voluntat d’obrir a la ciutat la seu de la Comunitat, facilitant una major aproximació entre la ciutadania, i promovent la convivència intercultural i interreligiosa. Un dels objectius d’aquesta jornada es la visibilitat i la normalitat del fet religiós musulmà a la ciutat de Manresa.
La jornada tindrà lloc el proper dissabte 19 de gener, matí i tarda, tal i com s’informa a la programació que trobareu adjunta.
La Comunitat Islàmica del Bages continua apostant perquè realitat com a musulmans i manresans sigui coneguda, tot facilitant donar a conèixer de forma directa la pràctica religiosa musulmana, com venint fent al llarg de l’any de moltes formes ( facilitant visites de les escoles, portant a terme cursos de català, participant en debats i espais de trobada de la ciutat, etc.)
Estaríem molt satisfets de poder comptar amb la vostra presència i saludar-vos personalment, i en qualsevol cas, quedem a la vostra disposició per altres contactes o visites.
Atentament,
Alí Yakhlef
President de la Comunitat islàmica del Bages Mesquita Al Fath

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es