viernes, 18 de enero de 2013

Curs “Benvinguda associativa a Catalunya”

UCIDCAT.INFO Gentcat.cat 18-01-2013
La jornada, de 5 hores de durada, pretén introduir els responsables de les entitats en la gestió bàsica de les associacions, a Catalunya. Es tracta, concretament d’un curs que informa d’una manera senzilla i bàsica sobre les obligacions de caire legal, comptable i organitzatiu de les entitats i associacions que es troben a Catalunya. Aquest curs rep el suport de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, a través dels ajuts que aquesta destina al desenvolupament de les mesures interdepartamentals del Pla Nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat. Principals continguts: 
- Què suposa participar en una associació?
- El marc legal en què es mouen les associacions a Catalunya 
- Requisits legals d’una associació 
- Òrgans de representació de les entitats Públic destinatari:
     Responsables d’entitats que tot just estan iniciant les seves activitats i que volen conèixer millor el marc  
    associatiu de Catalunya Data: 
dissabte, 26 de gener Horari: de 9 a 14 h. Durada: 5 hores Lloc: Casa del Mar (C. Albareda, 1-13) Barcelona Inscripció: obligatòria i gratuïta Les entitats que estigueu interessades en participar en aquests cursos cal que truqueu al telèfon 93.567.68.61 o bé que envieu un correu electrònic a l’adreça amassalle@gencat.cat amb les següents dades: 
nom i cognoms de la persona que farà el curs, número de DNI o NIE, adreça, telèfon i nom de l’entitat a la que pertanyeu. El termini per inscriure’s finalitza el proper 21 de gener de 2013.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es