lunes, 24 de diciembre de 2012

La Comunitat Religiosa Islàmica Almanar de l’Arboç del Penedés participa a l´edició 801 de la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç

UCIDCAT.INFO L'Arboç 24-12-2012 
Com no pot ser d’altre manera, Comunitat Religiosa Islàmica Almanar de L'Arboç del Penedés ha participat durant les tres dies, des del 07 fins el 9 de desembre de 2012, que va durar la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç. Es per cinquena vegada que la comunitat participi en aquesta fira coneguda en tot el municipi i que aquest any va celebrar el 801 aniversari.
Els membres de la comunitat van aprofitar la jornada per donar a conèixer la comunitat, explicant al ciutadans els diferents programes que porta a terme la comunitat durant tot l’any 2012, activitats dirigides als nens i nenes de la comunitat, programes de suport per la integració de la dona al teixit social i cultural del municipi y fins u tot el paper que està jugant la comunitat per normalitzar i visibilitzar la pràctica religiosa musulmana al municipi de l’Arboç. Els membres de la comunitat van invitar al visitant de la fira a una degustació de productes àrab com pastissos, te i sucs. Generalment la fira aquest any va obtenir un balanç molt positiu pel que fa al nombre de participants. Han estat tres dies de gran moviment comercial i turístic, que han fet de l’Arboç la capital catalana de la punta al coixí i un dels punts de referència a Catalunya durant aquets tres dies. En aquesta darrera edició, la Fira de l’Arboç ha presentat diferents novetats, que han gaudit d’una molt bona acollida. Així, per exemple, s’ha organitzat un gran sorteig, que ha comptat com a primer premi amb un magnífic ventall obra de la prestigiosa puntaire arbocenca Mercè Ribas. D’altra banda, enguany, s’ha variat la distribució de la Fira, que s’ha desenvolupat en tres àrees temàtiques: la infantil, la multisectorial i la puntaire. El resultat ha estat una fira molt més compactada, cosa que ha suposat una major comoditat per al visitant. Sense cap mena de dubte, el moment àlgid de la Fira arbocenca ha estat l’acollida de més d’un miler de puntaires procedents de les quatre demarcacions catalanes, de la Comunitat Valenciana, d’Aragó i de Castella La Manxa. En el marc de la trobada de puntaires, va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis del II Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya Segons l’Alcalde de l’Arboç, Joan Sans, “Ha estat una gran Fira, amb un gran èxit de participació, els carrers de l’Arboç han estat plens de gom a gom. Personalment i com Alcalde de l’Arboç, estic molt satisfet.”

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es