jueves, 27 de septiembre de 2012

UCIDCAT i la FPC organitzen una Jornada formativa i informativa dirigida als dirigents de les comunitats Islàmiques de les províncies de Barcelona i Girona

UCIDCAT.INFO Montmeló 27-09-2012
Diumenge passat, dia 23 de setembre de 2012, la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) i amb la col·laboració de la Fundació Pluralisme i Convivència (FPC), va organitzar una jornada formativa i informativa dirigida als representants de les comunitats islàmiques de les províncies de Barcelona i Girona. La jornada va tenir lloc a la sala d’actes del ajuntament de Montmeló des de les 10:30h fins a les 14:00h.
La jornada es va iniciar amb la lectura de versicles del sagrat Alcorà, després va prendre la paraula el senyor Hassan Bidar, coordinador de la Unió de les Comunitats Islàmiques d’Espanya (UCIDE) a Catalunya, que va agrair la assistència dels representants de les comunitats a aquesta jornada i va presentar el programa. El president d’UCIDCAT, el senyor Mohamed El Ghaidouni, i després d'agrair la presència dels representants de les comunitats, la col•laboració de la Fundació Pluralisme i Convivència per a l'organització de la jornada, va parlar del concepte de transparència a la hora de redactar i confeccionar un projecte. Després va prendre la paraula la Sra. Aurora Fernández, tècnica de la Fundació Pluralisme i Convivència, i després d'agrair als representants de les comunitats pel seu interès d'assistir a aquesta jornada, va explicar les finalitats de la FPC, les dificultats pressupostàries que tenen a l'hora de concedir partides a les comunitats i les perspectives del futur. Aurora va comentar que, a causa dels efectes molt negatius de la crisi, el pressupost de la FPC s'ha reduït a més del 50% cosa que es va quedar reflectida a l'hora de publicar la Convocatòria L2-2012. Aurora va finalitzar la sessió explicant detalladament totes les facetes que inclou la redacció i la confecció del projecte L2-2013, responent a les preguntes dels assistents.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es