UCIDCAT.INFO Balaguer 26-09-2012
De fet, durant el passat cap de setmana, 22 i 23 de setembre de 2012, que va durar la Fira l’activitat en el marc de la mateixa va ser constant, des de les demostracions de la vintena de bars i restaurants que van participar a la mateixa que van ensenyar a l’aula de cuina des de com es fa un bon plat fins com decorar-lo, fins als diferents tallers d’elaboració de producte natural i artesà com pot ser la mel, l’oli, els batuts, la fruita, la manipulació de la carn, etc.
que van tenir lloc a l’aula de demostracions de Prodeca i el departament d’Agricultura, fins als tallers d’elaboració de coca de samfaina, magdalenes, figures i piruletes de xocolata, per als nens, que va tenir lloc a l’obrador de la mostra Nacional de Coques de samfaina i recapte que enguany va esdevindrà el referent de la Fira com a producte gastronòmic local i comarcal amb la participació de 21 forners de Balaguer i comarca, organitzat per la Societat Gastronòmica i Cultural de Comtat d’Urgell.
També, les entitats de la ciutat van organitzar al llarg del passat cap de setmana diferents activitats en la carpa o han estat ubicades, i que va estar adossada al pavelló Inpacsa.
La Comunitat Islàmica de Balaguer va participar activament en aquesta fira, organitzant varies activitats dirigides a homes, dones i joves.
No hay comentarios:
Publicar un comentario