martes, 31 de enero de 2012

La Comunitat Islàmica de Martorell, Mesquita ElHidaya, inicia les classes d'àrab i educació islàmica per a nens i nenes de la comunitat

UCIDCAT.INFO Martorell 31-01-2012
El passat dia 14 de gener de 2012, el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) va visitar la seu de la Comunitat Islàmica de Martorell, Mesquita ElHidaya per assistir a la iniciació del curs 2012 d'àrab i educació islàmica dirigit a nens i nenes de la comunitat.
La comunitat organitza aquest curs amb l'objectiu de potenciar el coneixement de la llengua àrab i l'educació islàmica per als nens de la comunitat i per tant treballar un equilibri a nivell de la personalitat d'aquests nens potenciant el sentiment de pertinença a la cultura d'origen. La comunitat compta amb un professor d'àrab contractat per aquesta fi i amb una experiència important en l'àmbit educatiu i d'ensenyament.

Més de 180 nens aquest any assisteixen amb regularitat a aquest curs, repartits en cinc grups. Cadascun d'aquests grups assisteix a una sessió de dues hores cada setmana.
El president de la comunitat comenta que; per falta de mitjans adequats la comunitat no pot respondre a la demanda dels membres de la comunitat, subratllant que aquest any més de 50 nens han quedat fora per falta d'espai i personal.
Després de la visita a les classes, el president d’UCIDCAT va tenir una reunió amb el president, el secretari i el tresorer de la comunitat on es van intercanviar idees i perspectives sobre la gestió de la comunitat i l'organització d'activitats durant l'any 2012.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es