martes, 18 de octubre de 2011

UCIDCAT organitza la segona jornada formativa dirigida als professors d'àrab i educació islàmica a Catalunya

UCIDCAT.INFO Montmeló 15-10-2011
El passat dissabte dia 15 d’octubre de 2011, la Unión de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) va organitzar la segona jornada de formació dirigida als professors d’àrab i educació islàmica a Catalunya. A aquesta jornada van participar 120 professors procedents de les quatres províncies de Catalunya i representant un total de 42 comunitats Islàmiques de Catalunya.
UCIDCAT va organitzar la jornada amb la col•laboració de la Unió de Comunitats Islàmiques d’Espanya (UCIDE) i l’Ajuntament de Montmeló. La iniciativa és resultat d'un acord de cooperació signat per un part per la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) i per altre part per el ISESCO (Islamic Educational, Scientific and Cultural Organization), Granada Edicions i CIFOP (Centre Internacional de Formació Pedagògica).

La jornada va tenir lloc a la sala polivalent del CC La Torreta, ubicat al carrer Folch i Torras, S/N de la ciutat de Montmeló des de les 10:00 fins les 18:00h.
A la sessió inaugural han intervingut: Mohamed El Ghaidouni El Morabet; president d’ UCIDCAT, Maria Jesús Prieto Vila; Regidora d’Educació, Salut Pública i Comunitària i Consum, Carme Palacios Manuel; Regidora de Cultura, Dona i pla per la Igualtat i de Solidaritat i Cooperació. Va assistir també el senyor Lluís Esteban García; Regidor de Pla estratègic, de Treball i cooperació de l’Ajuntament de Montmeló i el president de la Unió de Comunitats Islàmiques d’Andalusia (UCIDAN).
Les regidores en les seves intervencions van donar la benvinguda als participant a la jornada, expressant la voluntat de l’equip del govern de l’ajuntament de Montmeló a una plena col•laboració amb UCIDCAT en temes de interès per el conjunt dels ciutadans.
Mohamed El Ghaidouni en la seva intervenció va agrair la col•laboració de l’ajuntament de Montmeló, d’UCIDE per poder organitzar la jornada, donant les gracies a les tres entitats qui van donar suport a la organització d’aquesta jornada.
El Doctor Chokri Hamrouni director del departament de formació educativa de CIFOP va desenvolupar la jornada en dues sessions:
La primera sessió, des de les 10:15h fins les 13:30h, on Chokri va desenvolupar la part pedagògica sobre el tema de lectura i redacció a la primària.
La segona sessió, des de les 15:00h fins les 18:00h, Chokri va parlar de las tècniques de gestió i control de classe.
La jornada va finalitzar amb varies intervencions del participants que van agrair l’esforç fet per UCIDCAT per dur a terme aquesta segona jornada de formació dirigida als professors d’Àrab i Educació Islàmica a Catalunya.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es