lunes, 3 de octubre de 2011

La Comunitat Islàmica de Sant Joan Despí participa a la X diada d’entitats


UCIDCAT.INFO Sant Joan Despí 03-10-2011
El passat cap de setmana; dissabte i diumenge 01 i 02 d’octubre de 2011, la Comunitat Islàmica de Sant Joan Despí va participar activament a la X diada d’entitats qui va tenir lloc a la Rambla Josep Maria Pujol.
La diada és un gran aparador de les entitats locals, que mostren a la ciutadania la feina que fan, tot en un ambient festiu.
Les diferents entitats qui van participar han organitzat activitats, tallers i actuacions molt variats dirigides a les visitants de la diada. A aquest esdeveniment van participar mes de 61 entitats del municipi.

La Comunitat Islàmica de Sant Joan Despí va esta present durant els dos dies de la festa. Voluntaris de la comunitat van organitzar diversos activitats dirigides als veïns i veïnes del municipi. El diumenge el alcalde de Sant Joan Despí, el senyor Antini Poveda, acompanyat pel membres del seu govern va visitar a la comunitat i va esta una estona parlant amb el president de la comunitat i membres de la junta agraint l’esforç que està fent la comunitat par integrar-se al teixit social i cultural del municipi. A la jornada va assistir també Mohamed El Ghaidouni; president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT).

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es