lunes, 19 de septiembre de 2011

La C.R.I. ALMANAR de L’arboç participa en la manifestació en contra de les retallades

UCIDCAT.INFO L'Arboç 19-09-2011
El passat divendres dia 16 de setembre de 2011, la comunitat Religiosa Islàmica AlMANAR de l'Arboç ha participat en la manifestació convocada per diverses entitats del municipi per protestar en contra del tancament del servei d'urgències com a mesura de la reducció de despeses que està portant a terme la sanitat en diversos municipis.
La comunitat musulmana va participar activament en aquesta manifestació sumant-se a la resta dels veïns del municipi per rebutjar les polítiques de retallades adoptades per la Generalitat de Catalunya en l'àmbit sanitari.

La participació de la comunitat en la manifestació és una mostra més de la implicació de la comunitat de forma activa en el teixit social del municipi, "som ciutadans del municipi i hem de preocupar del bon funcionament del nostre municipi" afirma el secretari de la comunitat el senyor Mohammed Bensliman. La resta de les entitats participants en la manifestació han valorat de positiva la participació de la comunitat musulmana en aquesta manifestació.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es