miércoles, 3 de agosto de 2011

Errors legals fan ajornar un cop més la construcció de la mesquita de Lleida

02/08/11 02:00 - LLEIDA - JOAN TORT, elpuntavui.cat
L'entitat musulmana Aloumma, l'única interessada, no complia els requisits per aconseguir el solar
La Paeria haurà de refer el procés de licitació.
La construcció d'una mesquita a Lleida torna a estar aturada i el solar del polígon El Segre on s'ha d'aixecar el temple continua buit. Mentrestant, un ampli col·lectiu de musulmans de Lleida continua fent les seves oracions al carrer o en descampats del recinte de la Fira de Lleida.
La Paeria declararà avui desert el concurs per adjudicar aquest solar i el motiu és que l'única oferta presentada, de l'entitat musulmana Aloumma, no compleix els requisits del concurs per errors legals. Era imprescindible acreditar la constitució i registre de l'associació i Aloumma ho pot certificar a partir del passat 4 de juliol, data d'inscripció al Ministeri de Justícia. No obstant això, el concurs especificava que el registre havia de ser anterior al 12 de juny del 2011, segons va explicar ahir la primera tinenta d'alcalde i alcaldessa accidental, Marta Camps.

Per tant, s'ha de tornar a ajornar i la Paeria es veurà obligada a refer la licitació. En aquest cas, mitjançant un procediment negociat entre dues o tres ofertes d'entitats interessades, entre les quals hi tornarà a ser Aloumma i, aquesta vegada, registrada oficialment.
Camps confia que aquest nou procés sigui més àgil i es pugui adjudicar el solar a l'octubre, tot i que encara s'ha d'avaluar el projecte tècnic i les garanties financeres que assegurin que l'entitat pot assumir econòmicament el cost de la construcció.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es