miércoles, 6 de julio de 2011

Jornada informativa dirigida als representants de les comunitats islàmiques de Catalunya organitzada per UCIDCAT i la FPC

 UCIDCAT.INFO Terrassa 06-07-2011
El passat diumenge dia 03 de juliol de 2011, la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) i la Fundación Pluralismo i Convivencia (FPC) van organitzar una jornada informativa dirigida als representants de les comunitats islàmiques de Catalunya.
La jornada va tenir lloc a la seu d’UCIDCAT, ubicada al carrer Jaén 34 baixos esquerra de la ciutat de Terrassa, des de les 11:00h fins les 14:00h.

Després de la lectura de versicles del sagrat Alcorà, Mohamed el Ghaidouni president d’UCIDCAT i després d'agrair a Aurora Fernández, tècnica de projectes de la FPC, i als representants de les 35 comunitats islàmiques participants en la jornada, va parlar de la importància de detectar les necessitats de les comunitats abans d'iniciar la confecció del projectes L2-2012. Subratllant que les comunitats islàmiques han de donar més interès a activitats dirigides a la joventut i a les dones. Sobre aquest tema, va comentar El Ghaidouni que les comunitats islàmiques s'han d'obrir a les dones i fomentar la participació de la dona musulmana en la gestió de les comunitats i el desenvolupament de les activitats.
Aurora Fernández, en la seva intervenció va presentar una anàlisi de la situació del panorama de la representativitat dels musulmans a Espanya, destacant l'enorme treball realitzat per la direcció d’UCIDE per a la creació del consell islàmic Espanyol.
Després va explicar detalladament les diferents interfícies per a la confecció del projecte L2-2012, les coses que s'han de tenir en compte a l'hora de la confecció del projecte responent a les preguntes dels assistents i aclarint tots els dubtes i qüestions tècniques relacionades amb la confecció de L2-2012.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es