martes, 7 de junio de 2011

El paper dels pares a l'educació dels nens

UCIDCAT.INFO Montmeló 07-06-2011
El passat dissabte dia 04 de juny de 2011, la Comunitat Islàmica de Montmeló va organitzar una conferència sota el títol "El paper dels pares en l'educació dels nens ", la conferència ha estat impartida pel professor i Imam Mohamed Samadi convidat per UCIDCAT des del Marroc.
Samadi en la seva intervenció va comentar que els pares assumeixen el paper fonamental en l'educació dels nens, i que el nen en una gran mesura és fruit d'una situació familiar, subratlla Samadi. L'ambient familiar marca molt la conducta del nen, en un ambient conflictiu, de maltractaments el nen pateix, i per tant la seva conducta es marca de manera negativa.

Samadi, va comentar que la relació entre pares i fills en l'islam no s'ha de marcar posant sol límits, sinó ha de ser una relació d'afectivitat, amistat, i acompanyament. Per explicar aquest context, Samadi va citar exemples de com tractava el profeta Mohammed els seus dos néts El Hassan i El Hussain.
Samadi va concloure la seva intervenció analitzant els problemes que tenen els pares musulmans amb els seus fills, sobretot en l'edat d'adolescència. Comenta Samadi que aquests problemes són el resultat de la falta de comunicació entre pares i fills.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es