domingo, 31 de octubre de 2010

El president de UCIDCAT es reuneix amb membres de la junta directiva de la comunitat musulmana As-salam de Santa Perpètua de Mogoda

UCIDCAT.INFO
El divendres dia 29 d'octubre de 2010 a la seu de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), ubicada al carrer Jaén, 34 baixos esquerra de Terrassa, el president de UCIDCAT el senyor Mohamed El Ghaidouni El Morabet, es va reunir amb membres de la junta de la Comunitat musulmana As-salam de Santa Perpètua de Mogoda.
El senyor Rafiu Kareem Tunde, president d'aquesta comunitat, després de presentar als membres de la junta que l'acompanyen a aquesta reunió, va parlar de la situació de la seva comunitat i dels problemes que pateixen diàriament per la pràctica religiosa musulmana. La majoria dels membres de la comunitat són musulmans d'origen nigerià.

Després, el president de UCIDCAT va informar detalladament als presents del proper congrés de UCIDCAT2010, del suport que ofereix UCIDCAT a les comunitats islàmiques de Catalunya, i de les activitats que desenvolupa durant tot l'any. Després, va revisar amb els membres d'aquesta comunitat l'estat de la justificació del projecte L2-2010, i qüestions de gestió interna de la comunitat.
Al final de la reunió el president de UCIDCAT va lliurar al president de la comunitat varius llibres en espanyol per a posar-los a disposició dels membres d'aquesta comunitat a la Mesquita as-salam de Santa Perpètua de Mogoda.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es