domingo, 17 de octubre de 2010

“Donació de Sang: la contribució dels immigrants”. jornada organitzada per la Comunitat Islàmica de Manresa “Mosâb Ibn Omaïr”

UCIDCAT.INFO
La Comunitat Islàmica de Manresa “Mosâb Ibn Omaïr” ha organitzat el dia 13 d’octubre 2010 una xerrada sobre “la donació de sang: la contribució dels immigrants” que ha Sigut impartida pel Dr. Khaled El Khatib, uns del promotors del Banc de Sang a la Catalunya central. L’activitat ha comptat amb la participació del Sr. Josep Vilarmau, tècnic d’immigració de l’Ajuntament de Manresa.
L’objectiu d’aquesta iniciativa es sensibilitzar a la gent de la comunitat musulmana de Manresa sobre la importància de donar sang com un acte positiu, generós i solidari i així participar activament en donar èxit a la campanya de donació de sang que es celebrarà el dia 11 de desembre 2010 en el teatre Kursaal de Manresa.
Com ho ha confirmat el Dr. Khatib, cada dia en Catalunya es necessiten mes de 1000 bosses de sang i que qualsevol persona pot necessitar en algun moment de la seva vida donació de sang i per això tots i cadascú de nosaltres hem de contribuir com nous ciutadans d’aquest país a la donació de sang i contribuir a la salvació de moltes vides humanes.
La conferencia, que ha Sigut organitzada en col·laboració amb Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) , ha despertat un gran interès entre la gent de la comunitat que, després de fer algunes preguntes, s’ha animat a participar activament el dia 11 de desembre en la campanya de donació de sang a la ciutat de Manresa.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es