jueves, 25 de septiembre de 2014

L’ajuntament i la comunitat musulmana de Palafrugell acorden ubicar el nou centre sociocultural i religiós islàmic a la zona industrial

comunicaciopalafrugell.cat 25-09-2014 
Segons ha fet públic avui el Govern Municipal, l’Ajuntament de Palafrugell i la comunitat musulmana del municipi han arribat a un acord definitiu per ubicar el futur centre sociocultural i religiós islàmic a la zona industrial, darrera del parc de bombers. L’espai es troba situat al carrer de la Indústria, cantonada al carrer Trefí, en una parcel·la de 1.500 metres quadrats d’equipament edificable i un terreny de 900 metres quadrats, al carrer Trefí, que es destinaria a zona d’aparcament públic. La llicència urbanística per a la construcció d’aquest centre no podrà ser demanada fins a la finalització de la tramitació del POUM.
Aquesta llicència va lligada a una altra llicència específica d’activitats per a ús religiós. Tots els costos d’adquisició dels terrenys, tramitacions i construcció del centre aniran a càrrec de la comunitat musulmana. L’import de la compra que la comunitat musulmana va realitzar per l’adquisició en subhasta pública de dues parcel·les de titularitat municipal a la zona de la Sauleda retornarà al col·lectiu en forma de permuta de terrenys o de reemborsament de la inversió realitzada, segons s’acordi.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es