jueves, 26 de junio de 2014

La Comunitat Islàmica de Ponts (Lleida) organitza una festa de fi de curs

UCIDCAT.INFO   Ponts 26-06-2014 

Diumenge passat, dia 22 de juny de 2014, la comunitat islàmica de Ponts (Mesquita Annour) va celebrar la festa de fi de curs escolar 2013-2014 d'àrab i educació islàmica que desenvolupava a la seu de la comunitat durant tot l'any escolar.
La festa es va iniciar amb la recitació d'alguns versicles del sagrat Alcorà, recitats per alumnes de classes d’àrab i educació islàmica, després va prendre la paraula el president de la comunitat per agrair als pares i mares de l'esforç que van fer i la col·laboració que han prestat a la comunitat perquè els responsables de la comunitat poden dur a terme els projectes educatius i socials programades.

El vicepresident de la comunitat, el senyor Abdellatif, va comentar en la seva intervenció que l'ensenyament d'àrab i educació islàmica forma part del pla d'activitats que deu la comunitat desenvolupar de forma contínua. Ensenyar l'àrab i la cultura islàmica als nens significa reforçar-los la identitat de referència i per tant evitar al fet que els nens convergeixen cap a la marginació o el fracàs, va subratllar el senyor Abdellatif.
La jornada va finalitzar en un ambient de festa entre tasses de te i dolços àrabs i actuacions dels alumnes. 

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es