jueves, 9 de junio de 2011

la importància de l'aprenentatge en l'islam

UCIDCAT.INFO Mataró 09-06-2011
El passat diumenge dia 05 de juny de 2011, la Comunitat Islàmica de Mataró va organitzar una conferència sota el títol "la importància de l'aprenentatge en l'islam". La conferència va tenir lloc a La Mesquita de la comunitat ubicada al carrer Energia número 11 de Mataró a càrrec del professor i Imam Mohammad Samadi procedent del Marroc.
Taoufik Cheddadi membre de la junta de la Comunitat Islàmica de Mataró, en la seva intervenció va agrair a la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT) per fer possible la realització de la jornada, especialment al president d’UCIDCAT Mohamed El Ghaidouni que va acompanyar al ponent.
Samadi i després d'agrair als membres de la comunitat, i felicitar-les del treball que estan realitzant al benefici de la comunitat musulmana a la ciutat de Mataró, va començar mostrant la importància de l'aprenentatge en la religió islàmica, subratllant que la primera paraula revoltada al profeta Mohammad ha estat "IQRA" Llegir.
Samadi durant la seva intervenció va destacar la relació entre l'aprenentatge i la religió islàmica, les aportacions científiques del món islàmic en totes les branques científiques, argumentant que aquest èxit no era possible sense l'islam.

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es