jueves, 19 de mayo de 2011

Els partits de Ripoll se sumen al manifest 'Primer, les persones', contra la candidatura de PxC

el9nou.cat 19-05-2011
També s'hi han adherit 14 entitats per demanar que "ni un sol vot enfili cap al racisme". La iniciativa l'han impulsat Obrim els Ulls-Ripollès Solidari, amb el suport de la majoria sindical (CCOO i UGT) i d'entitats com el GDT, el Grup de Mestres del Ripollès o l’Associació Arç.
· CiU, ERC, PSC, ICV i la CUP donen suport explícit a ‘Ripoll, primer les persones’
· La iniciativa aplega 14 entitats de Ripoll que denuncien la candidatura xenòfoba de PxC i conviden a que “ni un sol vot enfili cap al racisme’

· L’alcaldessa Teresa Jordà i els candidats Jordi Munell (CiU), Enric Pérez (PSC) i Joan Baz (ICV) s’adhereixen també a títol personal
· L’Escola de Futbol Sala o l’Obrador del Ripollès, entre les darrers adhesions
La iniciativa ‘A Ripoll, primer les persones’, a tres dies de les eleccions municipals del proper diumenge, vol fer públic que després d’una ronda de contactes ha recollit el suport explícit de la totalitat de les forces representades al consistori. CiU, ERC i PSC han manifestat la seva adhesió a la iniciativa, així com també ICV-EUIA i la CUP, totes dues adherides des del primer moment.
A més, cal destacar que l’alcaldessa Teresa Jordà (ERC) i els candidats Jordi Munell (CiU), Énric Pérez (PSC) i Joan Baz (ICV) s’han adherit també a títol personal.
Des la iniciativa només podem valorar amb absoluta satisfacció la plena corresponsabilitat i coherència de totes les forces polítiques democràtiques, més enllà d’interessos partidistes i conclaus electorals, en la defensa de la cohesió social i la unitat civil de Ripoll.
Per a denunciar la xenofòbia i discriminació racial que pregona PxC, ideologies que neguen i bandegen la Declaració Universal dels Drets Humans.
És, sense dubte, tota una declaració de principis col•lectiva que deixa fora de joc aquells que defensen discursos d’odi, atien la persecució i alenen el feixisme i el racisme.
Obrador del Jardí i Escola de Futbol Sala, també s’hi sumen
Entre les darreres adhesions rebudes cal destacar L’Obrador del Jardí i l’Escola de Futbol Sala. Aquesta darrera, amb un un missatge tan clar i senzill que us reproduïm per que sintetitza l’esperit de la campanya:
"L'Escola Futbol Sala Ripoll i els seus quatre equips (Comforsa Ripoll A, B i C i Ripoll-Sant Joan) manifestem la nostra total adhesió al manifest carta oberta que heu fet públic aquest cap de setmana.
És la nostra intenció donar tot el suport als nostres veïns nouvinguts enfront dels atacs verbals que han hagut de patir aquests dies per la irrupció en campanya de Plataforma x Catalunya.
Ens solidaritzem amb tots i cadascun d'ells, especialment amb les famílies dels nostres jugadors Adelhadi El Ouazghari Baraghraghi, Adnan Ajaha i Abdelkarel Acharki."
La iniciativa està impulsada per Obrim els ulls-Ripollès Solidari, amb el suport de la majoria sindical (CCOO i UGT) i per entitats com el GdT, el Grup de Mestres del Ripollès o l’associació Arç."

No hay comentarios:

C/ Jaén 34 Baixos, Esquerra, 08226 Terrassa (Barcelona) , Tef. 0034 650 452 471 Email. ucidcat@yahoo.es